måndag 22 augusti 2011

Bra måndag

Det är en bra måndag idag. Måndagen efter den där söndagen som infaller en gång i månaden är befriande. Befriande på så sätt att jag upptäcker att det bara är en endagarsgrej. Herre. Gud. Säger jag bara. Jag skulle kasta min kropp utför ett stup om jag kände så, som jag gjorde igår, fler dagar än en dag i månaden. Jag avskyr att vara så konstant förbannad på absolut ingenting men ändå allting.

Dessutom är det inte försvarbart. Jag kan inte stå för vad jag gör, säger eller för hur jag beter mig. Det är en helt sjuk känsla. Jag försöker kontrollera mig. Men det går inte. Jag pratar och resonerar med mig själv. Utan resultat. Det är vidrigt. Jag är vidrig.

Daniel är ju en underbar varelse som säger att det är lugnt, eftersom jag vet om mitt beteende. Och så slog det mig idag att han kanske lät mig vinna minigolfen igår. För husfridens skull menar jag. Men nää.. Det gjorde han väl inte? Daniel, det gjorde du väl inte? Säg att du inte gjorde det. För husfridens skull.


Jag har tagit ett litet avbrott i mitt planerande. Annars är det ju det jag gör mest hela tiden nuförtiden. Ska jobba lite till. Sen ska jag träna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar