tisdag 9 december 2014

Jul på Liseberg

I söndags var det dags för den årliga Göteborgsresan med Lena, Micke och deras barn. Som jag längtat efter att få åka iväg. Jag behövde verkligen hoppa ur mitt lilla ekorrhjul och bara vara.

När vi kom till Göteborg checkade vi in på hotellet och gick sedan direkt till Nordstan för att äta lunch. Det är så roligt att Sixten och Loui nästan är lika gamla. Och det är så skönt att jag och Lena pratar så mycket om våra barn och rutiner att vi har samma. Mycket smidigt.


När vi fått mat i våra magar gick vi och kikade lite i affärer. Sixten var trött men för nyfiken för att sova. Så han låg på mage i vagnen och kikade på folk och var hur nöjd som helst.



Efter att ha varit på hotellrummet och bytt om till varmare kläder gav vi oss av till Liseberg. Alltså, vi hade verkligen otur med vädret. Det verkligen ösregnade och blåste. Men vad gjorde väl det? Ljusen lös ändå och det finns inget dåligt väder.






Det är så himla mysigt att bo på hotell tycker jag. Det är så skönt att inte ha några måsten, utan bara få vara tillsammans.


Det är ju också himmelriket att äta hotellfrukost. Vi satt i nära en och en halv timme och åt och pratade. Så härligt!

Vi checkade ut och gick en sväng på Nordstan innan vi skiljdes åt. Jag, Daniel och Sixten åkte till Ikea medan de andra var kvar på stan.


När vi kom hem igår kväll kändes det som vi varit borta i flera dagar. Jag behövde verkligen en liten mini-semester, och nu har jag redan hoppat in i mitt vardags-hjul igen.

Vi körde direkt på vår morgonrutin i morse med promenad och sen har jag gjort en sats julgodis och tvättat en tvätt. När Sixten vaknat ska han få gå över till grannen medan jag springer en sväng. Jag är så springsugen! 

Idag har jag namnsdag (stort grattis till mig) så det ska vi fira genom att åka till Kinnekullegården och äta julbord. Nej, det är inte därför. Det gör vi ju varje år och det är bara en tillfällighet att det råkar vara idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar