söndag 21 december 2014

Helgens

Jag har värsta julkänslorna emellanåt, och sen är de helt plötsligt borta för att sedan infinna sig igen. Jag tror det beror på vädret. Jag skulle inte ha något emot lite snö. Då skulle allt vara perfa. Men sen tänker jag på allt roligt som komma skall, och då blir jag helt pirrig i magen. Som att K-stin kommer hem imorgon till exempel. Det ser jag så mycket fram emot så jag vet inte vad. 

Igår var vi i Gudhem och firade jul med Daniels pappas släkt. På vägen dit stannade vi till i Skövde och köpte ny belysning till vår gran. Men vi behövde ju bara själva kontakten, så nu har vi en belysning i reserv. Vi hämtade även ut en julklapp som jag reserverat. 


Jag började dagen med ett asgarv. När jag vaknade imorse låg Sixten bredvid mig med min mobil i högsta hugg. Då hade han varit framme vid nattduksbordet och hämtat den.  Den lille luringen. Han måste ha smugit sig dit. Annars väcker han mig med sitt prat eller att han petar mig i ansiktet.

När jag skrattat klart och han fått mat och kläder gav vi oss ut på morgonprommis. Eller ja, han sov till klockan 8 så det blev mer en förmiddagspromenad. När jag duschat åt hela familjen frulle tillsammans. Sen åkte vi ner till Jula och ställde in husbilen för vinterförvaring.

Min plan var att hinna städa i eftermiddags, men jag har bara hunnit städa toaletterna. Min morbror kom hit och medan jag var och hämtade ägg till honom gav han Sixten choklad. Han sa inget om det, utan jag kände hur Sixten luktade som en hel chokladfabrik i munnen. Jag blev så arg! Tur att Bengt åkt hem. Resultatet av detta blev att Sixten spydde ner Daniel inte bara en utan två gånger. Så jag fick köra en tvätt lite sådär spontant. 

Ikväll har jag och mamma varit i stan och julhandlat. Jag tänkte att vi skulle slippa ett knökafullt ICA om vi handlade sent en söndagkväll, och det gjorde vi. Väldigt skönt.

Nu ska jag krypa till kojs. På programmet för morgondagen står en tripp till Skövde och så hoppas jag att jag hinner städa. Och träffa K-stin såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar