måndag 1 december 2014

December

November alltså. Vilken äcklig månad det var. Grått och grått och inget roligt inplanerat. December kan väl bli lika grå, men skillnaden kommer att vara att jag har så mycket roligt att se fram emot.

  • Pepparkaksbak
  • Fira Jonna
  • Göteborg
  • Lucia
  • Jobba
  • Jul
Idag har jag gjort en spellista i Spotify med mina julfavoriter. Förr hade jag dem på cd men eftersom jag inte har någon cd-spelare, utan kan spela mitt älskade Spotify via bluetooth till radion i köket, blir det så bra så bra såhär. Vi måste ju lyssna på julmusik när vi bakar peppisar till exempel.

Jag har också slagit in lite julklappar idag. Sixten är ju så jävla söt när han ska hjälpa till med allt. Ingen kan tro att det här barnet snorsugs i parti och minut och att han hostar halvt ihjäl sig as I write. (Daniel är honom behjälplig, så det finns ingen anledning att ringa socialen) 


När jag skulle krulla presentsnöret fick Sixten ett skrattanfall. Han måste tyckt att det vara fasa roligt. Naturligtvis fick jag inte med det bästa på film. Men här är i alla fall en glimt.


Jag har också gjort två julklappar till några jag inte nämner vid namn. Lite pilligt men så roligt att göra något personligt när man väl kommer på.


Alla som känner mig förstår att det stört ihjäl mig att det varit olika teckensnitt i tidigare inlägg. Jag har bloggat från mobilen och jag vet inte varför det blivit så. Det är i alla fall fixat nu, men jag ser att bilderna är suddiga. Jag hinner inte fixa det nu men jag gör det en annan dag. Störigt värre, men den här datorn har fått någon form av influensa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar