måndag 27 januari 2014

Ny start

Oh my god, vilken start jag fick på den här veckan. Världens asgarv! Asså, ibland kan man undra hur jag beter mig. Jag satt där på parkeringen imorse och väntade på att Ann-Louise skulle plocka upp mig, men ser inte när hon kommer utan hon måste tuta på mig. Då blev jag så till mig att jag hävde mig ut ur bilen, men jag kom inte ur. Jag satt fast. Febrilt försökte jag komma under fund med varför jag satt fast. Hade jag glömt knäppa upp bilbältet mån tro? Men nej då. Medan jag stod där och försökte ta mig loss blåste mitt sittunderlag iväg så jag fick jaga det över parkeringen. Hela tiden satt A-L och bevittnade detta spektakel, vilket gjorde att jag inte kunde göra annat än att garva åt det. Bra start på dagen, så att säga.

Jag påbörjade och sparade tre inlägg här förra veckan, men avslutade och publicerade dem inte. Jag skyller på min bomullshjärna och brist på lust att göra något överhuvudtaget. Det som skiljde förra veckan från övriga veckor var att jag var hemma två dagar från jobbet, vilket medförde desto intensivare dagar de övriga tre. Hur mycket kan hända när man är borta två dagar liksom? Jo, tydligen en hel del.
Jag körde också på två sena kvällar varav onsdagskvällen bjöd på kursen i gengrepedagogik och torsdagen en föreläsning om förlossning.

Helgen har bjudit på röjande och rensande, vila och dop.

Idag har jag en nystart. I början ville jag typ spy lite av bara tanken på godis. Det vände någon gång vid jul och nu skulle jag vilja påstå att det har återgått till gamla vanor. Det vill säga ballat ur. Så nu, med start idag, är det fan skärpning som gäller. Med undantag för en och annan semla och en godisdag i veckan. Förslagsvis lördag. Så heja mig! Jag är peppad.

Efter jobbet åkte jag i vanlig ordning till gymmet. Skönt, men lite trökigt börjar det bli. Enformigt. Jag köpte Paolo Robertos träningsbok "Träna 15 minuter om dagen" förra veckan. När bebben är ute är det jag och Paolo! Ah, när bebben är ute och jag är hel och fit for fight. DÅ är det jag och Paolo. Längt på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar