lördag 11 januari 2014

Lördagens

Jag kanske var lite för optimistisk för vad jag skulle hinna med idag. Jag har inte hunnit det jag hade tänkt. Men å andra sidan har jag gjort saker som jag inte hade planerat så..

Jag började i alla fall min dag med ett besök på gymmet. Det fjärde besöket den här veckan. Jag saknar verkligen att få springa. Det börjar bli lite enformigt att stå på crossen. Och dessutom saknar jag den friska luften medan man tränar. Jag kan inte alls förstå människorna som springer på löpbandet på gymmet bland allas flåsande och svett. 

Jag duschade och gjorde mig i ordning på gymmet eftersom jag hade några ärenden att uträtta innan jag åkte hem. Sedan har det gått i ett.

Jag bakade en kladdkaka, bäddade ur sängen, plockade bort det mesta av julsakerna och lagade mat. Sen kom Daniels mamma och syster och fikade. När de åkte hem åkte jag till kyrkogården och sen till mormor. Under den dryga timme jag var borta hann herrarna Persson riva en vägg.


"Få inte en chock nu!" ropade Daniel när jag öppnade dörren. Men det var för sent. För jag såg ju in genom fönstret när jag kom. Hej, vad det går undan!

Jag plockade ur de tre överskåpen som hängde och hindrade dem från att riva hela väggen, och sen flydde jag upp på övervåningen där jag bäddade i sängen och plockade ner resten av julsakerna så när som på julgranen. Den får vänta till en annan dag. Jag blev helt slut.

När byggkarlarna kände sig klara och pappa Persson åkt hem städade vi och gjorde i ordning. Vi som precis fått rent och fint efter hallrenoveringen. Nu är det kaos igen.

Nu har jag krupit ner i min renbäddade säng och ser jag fram emot att ta sovmorgon imorgon. Och äta en lång god söndagsfrukost innan det är dags för oss att åka till Värmland. Ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar