torsdag 30 januari 2014

Längt på dem

Det finns några saker jag längtar så galet mycket efter, så det känns som jag snart avlider. Tillåt mig att presentera min "Längt topp 5".

På plats nummer 5: VINET

 
Tänk att få ta fredagsmys med tacos och ett glas rödvin. Det var så längesen.

På plats nummer 4: KROPPEN

Aldrig påstått att jag har haft en superkropp, men det här jag har nu är ju inte så himla lajbans. Och jag klagar inte! Absolut inte. För jag har liksom inga krämpor eller så. Men jag känner mig sjukt osmidig och otymplig. En liten magmuskel som fungerar som tidigare vore inte fel, så jag kan ta mig ur soffan och vända mig i sängen utan att det blir ett projekt.

På plats nummer 3: EN UTEKVÄLL

En riktig sådan där rolig! Där man dansar hela hela kvällen. Där den ena braiga låten avlöser den andra så man inte vill gå på toa fastän man behöver. Att dansa så mycket att man måste ta av sig skorna. Och att det är så roligt att man har ont i magen av allt skrattande.

På plats nummer 2: SKRATTET

Och på tal om att skratta. Jag längtar efter att få tillbaka mitt vanliga berg- och dalbanehumör där det är höga berg och djupa dalar. Där skrattet och de där asgarven bubblar upp helt okontrollerat och oavbrutet. 

På plats nummer 1: SOLSEMESTER UTOMLANDS

Jamen det kommer ju som ett brev på posten såhär års. Och vanligtvis brukar mamma och jag packa våra bikinis och dra dit solen lyser. Men inte i år. Min bleka, torra hud får ge sig till tåls några månader till. Men jag skulle kunna ge väldigt mycket för att få ligga i en solstol i en vecka och lapa sol. Och sova. Och läsa. Och sola. Och sova. Och bada. Och bli bruuuun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar