söndag 18 augusti 2013

Jobbsöndag

Igår var det en sådan där dag då jag hann väldigt mycket. Jag ställde klockan, gav mig ut på en springtur, duschade och åt frulle. Sen stoppade jag in två maskiner tvätt - en här hemma och en hos grannen. 

Dagens stora projekt var dock att mamma och jag tog oss an förrådet. Det behövdes rensas ur, men framförallt städas. Om det ska kunna ställas upp fler saker där var ett storstäd nödvändigt ont. Det var ett mer eller mindre heldagsprojekt, men nu är det gjort. Fasa skönt det! Detta innebär också att vi kan sätta igång att renovera nedervåningen. Mammas saker fasas ut och våra saker fasas in.

Eftersom jag kör stenhårt på varannan-dags-träning så innebär det att jag är träningsledig idag. Jag unnade mig en sovmorgon och idag hade mamma och jag bestämt att göra bananpannkakor till frukost. Väldigt gott!

När vi ätit frulle tog jag kaffekoppen och datorn och satte mig framför Nyhetsmorgon. Om det är en sak jag har lärt mig under åren så är det att alltid börja i soffan om det känns motigt att få tummen ur att jobba (eller studa för den delen). Så nu har jag suttit och jobbat hela förmiddagen och fått väldigt mycket gjort. Perfekt jobbväder är det också. Regnet smattrar mot rutan. Mysigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar