lördag 10 augusti 2013

Börjar dagen med ett skrattanfall

Hahahaha! Jag kan inte sluta skratta! När jag kom ner i köket för att äta frulle berättade mamma att hon satt igång larmet. Hon visste inte att jag larmat på inatt när jag kom hem, och för att inte väcka mig när hon skulle hämta tidningen smög hon ut genom tvättstugan. Och då gick såklart larmet. Hon fick en chock när hon kom in och det tjöt så det skar i öronen. Alltså, det där ljudet är fan inte att leka med.

Securitas ringde, och det var knappt att mamma ens hörde telefonsignalerna. "Hur får jag det att sluta?!" hade mamma vrålat i telefonen. Haha, jag skrattar ihjäl mig!

Något som också är roligt i detta är att jag sovit mig igenom detta kaos. Jag kan inte begripa hur det gick till. Det är ju helt sjukt!

Som om detta inte varit nog. Hon såg att Svenne kom för att hämta sin båt, och skulle därför flytta bilen. Då var bilen borta! "Jaha, då har den blivit stulen" tänkte hon. Men eftersom Svenne messade mig igår kväll så visste jag att han skulle komma, och därför flyttade jag bilen när jag kom hem inatt. 

Åh, gud jag skrattar så tårarna rinner här! Stackars mamma. Vilken skitmorgon hon fick. Och det är mitt fel.

Annars då.. Jo, det har varit min sista lediga semestervecka. Och vad har jag gjort? Jag har grejat med smågrejer, träffat vänner, solat när solen varit framme, varit i stan några gånger, sprungit varannan dag och sen bara varit. 

Och i onsdags fick Ananthi sin bebbe! Jag blev helt förvånad när hon ringde och berättade att det blivit en tjej. Jag var så säker på att det skulle bli en pojk. Grattis grattis till dem! 

Igår var det så dags för att gå på konsert! Gyllene tider spelade i Skövde. Lena, Micke och Alicia kom hit och åt tacos innan vi drog till Skövde. "Förfest" som Lena kallade det. Det var mysigt. Väl på plats så blev jag mycket positivt överraskad. Jag trodde inte att jag tyckte att Gyllene tider var så bra som de är. För vad bra de var!


Danne åkte med sina kompisar till Falköpingstrakten efter konserten eftersom han är på svensexa idag. Så idag är det DP-fritt. Jag har egentligen inga större planer för dagen. Jag och mamma funderade på att röja lite i förrådet, men det ska tydligen bli regn så vi får se hur det blir med den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar