söndag 19 maj 2013

Olstorpspremiär

Igår kväll var det sedvanligt födelsedagskalas för Sara. När jag kom in i henne stuga och fick se henne kände jag att det var väldigt längesedan sist. Hon sa då att vi inte setts sedan mitt födelsedagskalas. Det var ju typ 2 mars! Det är ju skamligt. Men såklart var det roligt att se henne igen. Vi; jag, Sara, Lena, Heléne och några killkompisar till Sara satt ute och grillade, drack vin och pratade.

Men sen gick vi in och tittade på Eurovision. Jag, Lena och Heléne. De andra var inte intresserade så de satt kvar ute. Sen åkte vi till Olstorp. Och herregud, vad roligt det var. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Och som vi dansade! Det var som tre träningspass. Jag vart så varm att jag fick gå på toa och sätta undan luggen. Sara passade på att ta ett kort på oss båda:


Jag träffade min kusin David som drog med mig ut på golvet för att dansa till Arvingarna. Från början tror jag att det var med en god tanke han gjorde detta. Men sen bor det en liten jävel i honom, så han började snurrade mig mer än normalt. Han såg effekten det gav och han snurrade och snurrade och snurrade. Jag kiknade av skratt, folk fick flytta undan, jag blev yr och smått illamående. Och David flinade så som bara han och hans far kan. Och så snurrade han mig mycket till.

Kvart i tre var jag i säng och vaknade halv åtta imorse. Jag gick upp och åt frulle med mamma och sen fick jag gå och lägga mig igen. Nu känner jag mig ganska pigg. Jag ska gå upp och piffa till mig lite. Sen ska jag och mamma åka och inhandla blommor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar