fredag 10 maj 2013

Drömmar, en sjukling och en katt

När jag stod och målade kom jag helt plötsligt ihåg vad jag drömde inatt. Eller snarare imorse. För det var efter att Daniel åkt till jobbet. Jag drömde att jag låg här inne och sov (jag drömde alltså i realtid) och in kommer pappa. Jag frågade:
- Pappa, är det här en dröm?
- Nej. Jag vill bara se hur det ser ut nu när ni renoverat.
Det var så sjukt. Det var liksom som att jag vaknade på riktigt och att han var här, fast som ett spöke. Han tyckte i alla fall att vi hade gjort jättefint. Skönt att veta.

Idag har jag gjort allt som stod på schemat och mer därtill. När jag stod och målade väggarna med den sista strykningen ringde vår dörrmålare och meddelade att han var klar med sitt jobb. Jag målade klart och sen åkte vi och hämtade våra fina vita dörrar. Nu kan vi alltså gå på toa här på övervåningen igen. Och mamma har fått sig en sovrumsdörr.

Medan jag gjorde tacos målade Danne elementet och när vi ätit målade jag lister.

Nu har jag parkerat mig i sängen. Danne är krasslig och sover redan. Dessutom har katten smugit sig upp. På min sida hoppar inte upp. Han vet att han åker ner lika fort. Men Daniel "har inte hjärta att kastar ner honom", vilket katten har insett. 


Men väldigt mysigt har jag det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar