söndag 26 maj 2013

Helgens Stockholmstripp

Nu har vi kommit hem från vår Stockholmstripp. Eller ja.. vi har varit hemma sedan klockan 16, men jag var tvungen att dyka rakt ner i jobbhögen. Och där har jag suttit nu i några timmar. Nu är jag dock klar för idag.

Helgen då. Vilken helg! Vad roligt vi har haft. Och trevligt.

I fredags var vi ju på Bon Jovi. Jag är ju egentligen inget Bon Jovi-fan, men när Danne och hans kompis David beställde biljetter hängde vi på, Karin och jag. Jag var så glad att det var fint väder eftersom konserten var på Stadion.






Och det gick ju bra att gå på konserten trots att jag bara kunde typ två låtar.

Igår åt vi hotellfrulle ute i solen. Så himla gött. När vi smält frukosten drog vi in till centrum och gick på slottet, åt mjukglass i Gamla stan och sen tog vi Djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund. Sjuuukt mycket folk. Helt galet.



 
När vi var klara på Grönan åkte vi tillbaka in till stan och sen gick vi lite i affärer. Trötta och vidrigt hungriga gick vi på restaurang och åt kött. Så jäkla gött. Med onda fötter men nöjda åkte vi tillbaka till hotellet. Vi kröp ner i sängen och kollade på film. Väldigt väldigt mysigt.

Idag gick vi upp, åt frulle och packade in oss i bilen. Jag körde som om någon skulle föda barn för det var så himla varmt i bilen. AC:n hade pajat. Inte så roligt. Vi stod ut till Örebro. Eller mohahahaha! Jag stannade inte innan, för jag tänkte att jag kunde få dem andra att gå in på IKEA om jag lät dem svettas lite. Och hur smart var inte jag? För alla ville mer än gärna gå in där. Ha!

Hepp. Nu ska jag plocka i ordning lite inför kommande arbetsvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar