torsdag 3 januari 2013

Urkeljunga och allt sånt där

Helvete! tänkte jag när jag insåg att det jag, i godan ro trott var examinationsuppgiften, i själva verket endast var en inlämningsuppgift. Och att den riktiga examinationsuppgiften är en hemtenta. Urkeljunga, skit och pannkaka och allt sånt där. Men men.. det är bara att hacka mig. Nu har jag alltså mer än dubbelt så mycket att göra än vad jag trodde innan jag slog på datorn i förmiddags.

Men jag har suttit här med näsan i böckerna och datorn hela dagen och jag har till och med börjat skriva lite. Så jag är inte lika uppstressad som jag var för några timmar sedan. Det är ju alltid något.
Det är också något att jag faktiskt inte har använt hjärnan speciellt mycket på två veckor, så den är glad för lite stimuli.
Det är också något att jag sov som en klubbad säl i 11 timmar inatt, så jag känner mig ganska pigg. Jag tror att Alicia gjorde över med mig. Eller nej, det gjorde hon inte. Men jag var fan på helspänn i över tre timmar, och alla mina sinnen registrerade allt hos henne. Ah, det tar på krafterna att ha ansvar för något så dyrbart.

Nej, nu ska jag surpla i mig mitt kaffe och sätta mig med hemtentan lite till innan jag drar till gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar