fredag 11 januari 2013

Första arbetsveckan

Nu är första arbetsveckan avklarad. Eller ja, det var den ju egentligen igår eftersom jag är "ledig" på fredagar. Jag och Lena hade, av olika anledningar, denna vecka torsdagsmys. Tack vare att jag inte skulle upp och jobba slog vi på stort och firade att jag klarat av den första arbetsveckan genom att dricka vin och äta skaldjurssoppa. Mycket gott och mycket trevligt!


Detta till trots var jag uppe med tuppen och var på gymmet klockan 7. Jag vaknade flera gånger under natten och trodde att jag försovit mig. Försovit mig till vadå? Gymmet så klart! Hur knäpp är jag? Jo, så knäpp och mer därtill. Men jag hade inte rört på fläsket på tre dagar på grund av den sjukaste träningsvärken. Asså, hej hallå vilken träningsvärk den där löprundan i måndags gav mig. I onsdags kunde jag nätt och jämt gå ner för trapporna. Hua mig, så det kan bli.

När jag kom hem från gymmet imorse duschade jag, var nere i tvättstugan, åt frulle och sen satte jag mig för att jobba lite. När jag öppnade min jobbmail hade jag 11 nya mail. Det är insane. Jag kollade mailen innan jag gick hem igår kl 16. Jag pratade med Danne medan jag öppnade min inbox och gjorde ett litet förfärat tjut. Då sa han helt sakligt att "det får vänta till måndag, för du är ju ledig idag". Trodde han det? Öh.. nej. Jag svarade på samtliga och skickade ytterligare fem.

Sen tog jag tag i min hemtenta och min examinationsuppgift. Jajjemen. Och här har jag suttit i princip hela dagen. Med undantag för besök i tvättstugan, en snabbhandling på Oxen och ett besök på Volvo. Underbara Lena Spena ställde upp och skjutsade mig dit, till Volvo alltså, så jag slapp gå i detta förskräckliga väder. Nu är bilen lagad och åter i garaget. Skönt det.

Annars då? Jo, jag är jouränka. I en hel vecka. Det passar egentligen ganska bra, eller riktigt bra när jag tänker efter, eftersom jag ändå ska studa och jobba hela helgen lång. Det känns inte riktigt lika pissigt att sitta dag ut och dag in när Danne ändå inte är hemma.

Nej, nu ska jag studa en timme till innan Farmen börjar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar