lördag 26 januari 2013

Lördag

Jag vaknade klockan 7 och kunde knappt få upp ögonen. Så trött var jag. Jag hade ställt klockan på 8, så jag hade gott kunnat somna om och sova en timme till. Men kan Anna Lundell det här med att somna om? Nope. Men jag låg där och lyssnade på Danne när han sov som ett odjur. Efter ett tag gick jag upp och åt frulle och drack tre koppar kaffe. Sen hoppade jag i träningskläderna och gick till gymmet och tränade ett dubbelpass.

När jag kom hem var Danne i färd med att städa. Jag duschade och gjorde honom sedan sällskap. Ett ganska bra tag har det varit snudd på stopp i avloppet till (från?) handfatet. Och ja.. vi vet väl alla vems fel det är. Jag pallar bara inte att göra rent det. Det är för jävla äckligt. Herr P är väl inte heller så himla pigg på att göra det, men han gör det när jag ber mitt allra snällaste.

Jag höll mig i bakgrunden (så långt bort jag kunde) men fick ändå höra att "allt det här håret Anna?!" "man får väl ta ansvar?!" "ska du ha det här hårspännet som ligget inbäddat i den här hårormen?" "ska du använda den här topzen mer eller? varför har du spolat ner en topz i handfatet?!!" Som om jag ens märkt att jag spolat ner en topz? Eller ett hårspänne för den delen. Och som om jag kan rå för att jag tappar mer hår än en cellgiftsbehandlad. Näh.

När vi ätit åkte Danne för att jobba och jag har precis vaknat upp från min tuppeluring. Jag ska börja göra mig i ordning för att åka och fira Lena. Frågan är bara vad jag ska ha för kläder på min kropp. Jag har en stark känsla av att alla kläder kommer att åka ur garderoberna innan jag är klar. Så det är nog bäst att sätta igång. Det här kan ta sin lilla tid. Först, eller snarare under tiden, en bra låt:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar