söndag 20 januari 2013

Gårdagens möhippa

Det kändes jättekonstigt att se att jag inte skrivit något sedan i torsdag. Jag menar, det är ju för sjuttsingen söndag idag. Men tänkte jag efter och insåg att det inte är så konstigt.

I fredags skuttade jag upp och gick ner till tvättstugan, duschade, åt frulle och åkte sedan för att hämta mormor för att köra henne till frissan. Eftersom Danne var jourledig hade vi bestämt att åka till IKEA, men jag ville inte åka förrän mamma kommit hem med tåget. Så när vi var klara i tvättstugan och jag kramats med mammut styrde vi kosan mot Örebro.

Igår gick jag upp tidigare än vad jag brukar på lördagar. Anledningen till det var att jag skulle möta tjejerna i möhippegänget. Vi åkte hem till Ananthi och får se hur hon går och sätter sig i bilen och startar. Då blev det fart på Indra och Camilla som sprang i räserfart och slet upp bildörren. Ha! Hade vi kommit en minut senare hade vi missat henne. Hon fick packa en väska och sen drog vi igång möhippan för den blivande bruden.

Vi började dagen med ett pass på gymmet, som Ananthi ändå skulle ha. Men hon fick en outfit av oss och genomförde passet iklädd denna och en slöja.



Efter en god lunch fick Ananthi genomföra några uppdrag på Ica. Hon klarade dem alldeles för lätt och med bravur.


Sen drog vi till Skövde där hon fick spela in en låt och musikvideo i en studio. Oj, vad jag skrattade. Jag fick gå ut därifrån. Alla vi andra fick köra i låten, vilket bjöd på ännu mer asgarv.


Från Skövde åkte vi till Sätra där vi avslutade dagen med mat, bad i tunna under bar himmel och sällskapsspel.Det finns av förklarliga skäl inga bilder från när vi badade. Det var ingen som ville gå upp ur det varma sköna vattnet.

Jag hade en väldigt rolig dag, och jag hoppas att den blivande bruden också hade det. Eller att hon åtminstone fick en dag att minnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar