onsdag 2 januari 2013

Alicia och jag

Lena är lite sjukers tös, så när hon såg trött ut när vi fikade förut frågade jag om jag skulle ta med mig Alicia ut till Jula så Lena kunde vila. Sagt och gjort.

Det var första gången jag och Alicia var ensamma under en längre tid. Det var lite pirrigt och alldeles underbart. Hon var jättegosig och ville i princip bara sitta i mitt knä eller att jag skulle bära henne. Naaw. Mitt hjärta smälte.


Alicia tog också ett kort. Sen spelade vi piano, åt mellis och klappade Tigern. När vi varit hemma i huset någon timme kunde jag sätta ner henne och då passade hon på att häva ner allt i sin väg.


Sen åkte vi till mormor. Mormor och Alicia lekte tittut och jag hjälpte mormor att komma underfund med cd-spelaren hon fick i julklapp. Men eftersom mormor hade 28 grader varmt inne och Alicia inte ville vara någon annanstans än i mitt knä så blev vi ohyggligt varma blev vi inte så långvariga där.

Nu är jag hemma igen och har satt julskinka nr 2 på kokning. (Mamma, jag tog med en mormors-limpa ur din frys. Hoppas det inte gör något *blink blink*)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar