söndag 29 januari 2012

Söndag

Jag hade tänkt att gå en morgonpromenad imorse, men min träningsvärk och det gråtjocka vädret fick mig att vilja duscha varmt och länge. Så det gjorde jag. Sen åt jag en lång god frukost framför Nyhetsmorgon. En bra start på dagen.

Efter att ha bakat både hårt och mjukt bröd satte jag mig för att jobba. Daniel jobbade inatt och kom hem typ klockan 5 imorse, så jag passade på att greja medan han sov.

Jag satte mig och lyssnade igenom texterna inför det muntliga nationella provet i svenska. Jag fick då se att Alex Schulman har med två texter, vilket jag twittrade om. Och då svarade han. Jag blev helt till mig.

Hela veckan har jag längtat ut. Jag gör ju det titt som tätt. Jag sitter inne hela dagarna och när jag nått en viss gräns känner jag mig instängd och vill gå ut och få frisk luft. När det grå bytts ut mot solsken nu i eftermiddag gav jag mig ut på en liten frisk promenad. Det var härligt att få fylla lungorna med friskt syre. Boosta för den nya arbetsveckan.

Jag gick ner till hamnen och kom att tänka på när jag och Lena satt där i somras och åt glass.


Tänk vilken skillnad. Men nu har det ju vänt och går åt rätt håll. Snart sitter vi där igen. Och äter glass med choklad- och marsipansmak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar