måndag 2 januari 2012

Måndag

Igår hade vi en alldeles förträfflig dag. Vi gjorde inte många knop. Jag tänkte att jag minsann skulle passa på att jobba undan lite och skriva på min så-när-som-klara hemtenta, eftersom Daniel jobbat till klockan 6 och ändå skulle sova bort halva dagen. Men det vart inget med den saken. Jag satt och sirrade mig blind på dataskärmen. Totalt oproduktiv. Det är så vissa dagar, och då är det inget att göra åt den saken.

Istället fixidonade jag lite i det tysta, åkte och handlade och så där. Sen tyckte jag att det var alldeles förfärligt ensamt och fick upp herrn från sängen till soffan. Och där skulle man kunna säga att vi spenderade i stort sett hela dagen.

Vi utnyttjade den nya datorn och mina fina HDMI-sladd och tittade på Misterioso på SVT Play. Den var bra och jag kände mig sorgsen när det tog slut. En serie i två delar är alldeles för kort för mig. Jag ville ha mer.

Istället gick vi på en film som jag hyrde härom dagen. Black swan. Jag ertappade Persson med att sova, och med facit i hand var väl det lika bra. Den var lite psyklig, och gudars vet vad han hade levt inatt om han sett hela filmen.

"What the fuck?!" tänkte jag ändå när jag vaknade av att Daniel började klä sig imorse. Men det visade sig att hans klocka inte ringt och att han försovit sig. Jag var dock uppe och påklädd före honom och innan någon av oss visste ordet av stod jag i köket och bredde smörgåsar som den goda flickvän jag är.

Eftersom jag ändå var uppe och hoppade var det lika bra för mig att äta frulle jag med. Men jag återgick till sängen och sov till klockan 8. Till skillnad från igår har jag fått jättemycket gjort. Nu ska jag snart åka med mormor till tandläkaren. Hej vad det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar