lördag 21 januari 2012

Lördagens

Åh maj gaaad, vilken träningsvärk min kropp kommer besitta imorgon. Jag känner det redan nu. Göttans. Frågan är om jag kommer att ta mig ur sängen. Morgondagens bekymmer. Jag körde ett dubbelpass imorse. Ananthi hade powern och det är alltid roligt att gå på hennes pass. Vi tittar på varandra och fnissar åt hur överjävligt tungt det är. Ibland räcker jag ut tungan åt henne eller pekar finger. Och så ler vi lite. Träning när den är som roligast.

Efter gymmet fick jag skynda mig hem för att duscha och göra mig i ordning för att sen gå på ner på stan och fika med Jonna, Lena och Sara. Underbara och fantastiska vänner jag har. Jag säger det igen, jag har sagt det förut. Vi kommer bli portade från Ströget som vi håller låda. Våra asgarv fick hela fiket att tystna och titta på oss. Och då diskuterade vi bara ord som vi komponerat på Wordfeud. Ja herregudars.

Eftermiddagen har jag spenderat med Daniel. Vi har lagat indisk mat, sovit middag och fikat. Sen fick han åka och jobba då han har jour.

Kvällen har jag således ägnat åt att ha egentid med mig själv. Mycket välbehövligt. Jag har jobbat mig såklart. Men nu ska jag snart krypa ner under täcket. Jag behöver ha sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar