lördag 28 januari 2012

Jobbdag

Igår innan jag somnade tänkte jag på att jag inte har något planerat den här helgen. Sååå himla skönt. Och troligtvis precis vad jag behöver. Jag har inga måsten. Inga tider som måste passas. Jag kan jobba lite när jag känner för det, och fixidona lite när jag känner för det.

Jag var och körde ett dubbelpass på gymmet imorse. När jag kom hem dog jag lite. Helt slut vart jag. Daniel trodde att jag var sur, för jag orkade inte ens prata. Men efter lite hallon och yoghurt vart det bättre. Sen satte jag mig för att jobba lite granna. Lite granna visade sig bli ganska mycket.

Man skulle kunna säga att jag jobbat mest hela dagen. Men det har inte känts tråkigt för det. Jag har rättat och bedömt och jobbat undan en hel del. Daniel har suttit vid en dator mitt emot och grejat med kvitton och dylikt inför skattningen av hans husförsäljning.

Jag jobbade och jobbade. Rättade och rättade. Tillslut blev vi så hungriga så jag fick tvinga mig att avsluta så vi kunde åka och handla.

Hemma satte vi in kotletterna i ugnen. Där skulle de vara i 90 minuter och då passade vi på att vila lite. Namnam. Sova middag är göttans.

Nu har vi ätit och sitter i soffan och tittar på tv. Jag surfar samtidigt runt lite, medan Daniel sitter och rullar mitt hår runt sitt finger. Mysigt. Bra dag. Och det bästa av allt - det är en dag kvar på helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar