söndag 22 januari 2012

Arla söndag

Jag har vant mig av vid att gå och lägga mig ensam. Det är lite motigt att göra det, så att säga. Det går bättre när jag vet att Daniel i alla fall kommer under natten. Som när han jobbar som vakt. Men igår visste jag att han inte skulle komma infarandes, då han sover i Falköping med omnejd. Räddningen är ju tv:n i sovrummet. Bra sällskap.

Jag sov med flertalet avbrott i nio timmar och får väl vara mer än nöjd över detta. Väcktes av plogbilen och gick upp och bakade två limpor bröd och en rabarberpaj med mandelmassatäcke. Jag har nämligen fikat till a-laget imorgon, och får sådan prestationsångest när jag vet att vi ska få handledning av en psykolog under fikat. Jag tror givetvis att denna psykolog gör värsta psykologutredningen på mig beroende på fikat jag bjuder på. Sjuka tanke i min lilla hjärna. Herregud. Jag hoppas att han inte på något vis skulle råka klicka sig hit och läsa detta. Då skulle han med säkerhet göra en utredning på mig. Aja. Det kanske skulle behövas.

När jag bakat klart och diskat åt jag frulle framför Nyhetsmorgon. Bra och produktiv morgon. Nu ska jag jobba lite innan jag ska gå och fika med Ananthi. Sen ska jag åka till mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar