tisdag 22 februari 2011

Tisdag

Jag hade så ont i magen när jag vaknade att jag funderade på att sjukskriva mig idag. Det säger en hel del. Helt konstig kände jag mig. Jag frös så inatt att jag sov med dubbla täcken. Det är inte likt mig. Men jag är satan för snål för att sjukskriva mig. Nära 1300 kr för att vara hemma med lite magont. Dessutom vägrar jag vara sjuk idag. För idag är dagen då jag ska träffa Andréa. Hepp. Det håller inte. Jag trodde jag skulle göra den sämsta lektionen på länge, den första jag hade, men istället blev det den bästa på mycket länge. Tur att jag åkte till jobbet säger jag. Och när klockan var typ halv 10 kände jag mig ganska normal.

Eleverna kalla mig neger när jag går genom korridoren. Det är till och med elever som jag inte undervisar som säger det efter mig. Jag vänder mig om och säger att ”det där språket använder vi inte på den här skolan”.
Och jag tycker inte ens att jag är så brun. Så eleverna är inte bara politiskt inkorrekta, dom har fel också.

Jag ringde och bjöd min morbror på kalas och då berättade jag det här. Då skrattade han och kallade mig för Prussiluskan och sa att han kan se det framför sig. Det är ingen komplimang va? Att bli jämförd med Prussiluskan.

Nej, nu drar jag till gymmet så jag får åka till Andréa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar