onsdag 27 augusti 2014

Rediga i panik

I måndags hade vi den slappaste dagen. Vi iddes inte lyfta ett finger typ, något jag fått sota lite för idag dock. Eller jo, jag plockade i ordning lite här hemma. Lade lite saker på sin rätta plats, så att säga.

I går tillbringade vi dagen i Lidköping. Vi tittade på husbilar, strosade i affärer och åt middag. Mysigt!

Idag fick jag sovmorgon tack vare att Daniel tänkte träna på att gå upp tidigt eftersom han börjar jobba imorgon. Som tack för att jag fick sova länge vaknade jag med årets skallebank. Jag höll på att inte ta mig upp ur sängen. Men jag hävde mig upp och efter två koppar äckligt starkt kaffe försvann den.

Efter en seg start fick jag lov att sätta igång med dagens göromål. Jag ville passa på, medan Daniel är hemma. Så jag har bädda rent i sängen, tvättat - hängt - vikt två tvättar, städat hela huset, varit i stan och bytt en doppresent som vi fick dubbelt av, veckohandlat mat, hämtat ägg och samtidigt lämnat tillbaka mamma-kläderna jag fått låna. Jag har också gjort Daniels smörgåsar och en matlåda.

Daniel har målat och klippt gräset. Så rediga man kan vara såhär i panik sista lediga dagen.

Kvar att göra idag är att bada Sixten och duscha mig själv. Och äta tacos. Vi ska fira ut Daniels semester.

Hua mig, för att han ska börja jobba. Tråkigt tråkigt. Men Six och jag ska till BVC och sen ska vi åka till Ananthi och äta lunch. Hepp, nu vaknar Sixten. Baddags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar