måndag 4 augusti 2014

Äckelpotta

Åååhhh! Jag känner mig så himla äcklig hela tiden. Det här vädret alltså. Klibbigt. Det spelar ingen roll att jag duschar och duschar. Jag känner mig så äcklig. Hela tiden. Så idag har jag städat och tvättat allt jag kommit över, inklusive kuddfodralen i soffan, och bytt i sängen.

Jag byter i och för sig i sängen var och varannan dag nuförtiden. Sängen är min akilleshäl. Har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. Haha! När jag och Daniel började träffas.. vilka lektioner han fick när vi skulle byta i sängen. Sängkläderna tvättas ut och in och vänds inte till rätan förrän de bäddas i sängen. Och när man skakar rätt täcket får det inte ta i golvet. Och man får inte lägga sig i skitiga kläder. Och absolut inte kläder som suttit på någon offentlig plats. Och ingen, inte ens Daniel får komma i närheten av min kudde. Minerat område.

Sedan Sixten föddes tillbringas ganska mycket tid i sängen eftersom vi söver honom där ganska ofta eftersom han sover bäst i vår säng. Och den här sommaren har jag vaknat svettig typ varje natt. Och har jag råkat ta på Daniel på natten har jag märkt att han varit detsamma. Och jag då, ligger klämd mellan mina killar halva nätterna. Det är sååå varmt. Men väldigt mysigt.

Jag har dock inte hunnit städa klart. Det får jag göra imorgon. Jag prioriterade att åka till Ananthi och dricka kaffe. Så imorgon räknar jag med att känna mig lite fräschare. Då är allt städat, alla kläder tvättade (man kan ju bara ha kläderna en gång och eftersom vi ska på semester så får vi resten av veckan gå i ful-kläder) och jag kommer ha nya rena naglar.

Nu ska vi äta, sen ska Sixten äta och badas. Han måste ju också vara ren nu när allt annat är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar