söndag 2 mars 2014

Söndag

Vid den här tiden på året brukar jag alltid ha tulpaner hemma. Jag har tittat och klämt varenda gång jag varit och handlat den senaste tiden, men så känner jag att det är sådan oordning här hemma hela tiden att det vore ett hån mot tulpanerna att stå här. Men igår fick jag en jättefin bukett av Karin och den här buketten gör mig så glad. Jag älskar verkligen tulpaner. Min favvoblomma.


Jag såg imorse att jag minsann inte nöjer mig med ett lager färg på den lilla spjälsängen. Men jag hann inte stryka på ett lager till innan jag skulle åka till stan för att fika med Andréa. Istället ställde jag mig och strök lite, vattnade blommor och fixidonade lite.

Andréa och jag har länge försökt få till en träff, och det är mer mitt än hennes fel att det inte blivit av förrän idag. Vi tog en fika på Lundis. Konstigt konstigt nog kände jag inte alls för en semla.

När vi fikat åkte jag till gymmet och körde veckans fjärde pass. Jag är i vecka 32 och kör på samma tid och motstånd som förra våren då jag hade som bäst kondition.

I eftermiddag har jag jobbat och gjort det där andra som gör att jag känner att veckan är förberedd: gjort matlådor, varit till komposten, hämtat ägg, tvättat, gjort matlådor och smörgåsar.

Nu ska jag hänga en tvätt, packa mina väskor, lägga fram kläder till imorgon och sen skutta i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar