fredag 21 mars 2014

Fredag

Det var inte lätt att gå upp ur sängen imorse. Jag låg länge och kände efter om jag verkligen inte var lite sjuk. Daniel är jourledig idag, så jag hade så himla mycket hellre varit hemma med honom och grejat i köket. Och inte gick det lättare när han uppmuntrade mig till att stanna hemma. Men såklart gick jag upp och åkte plikttroget mot Götene.

Det har under flera veckor sett ut som en soptipp på altanen. Utrivet byggmaterial och tomkartonger har gjort att det nästan är svårt att både ta sig in och ut ur vårt hus. Men idag hade Danne som sitt mission att åka till tippen med allt detta.


Fifan, vad jag tycker synd om honom. Men som skönt var var det inte mycket att sortera. Alltid något. Man får vara glad för det lilla.

Jag tycker också synd om Daniel som körde värsta kvällspasset igår. Min plan under dagen var att jag också skulle hjälpa till, men det räckte tydligen med att sondera köksblandarterrängen, göra naglarna och veckohandla. När jag kom hem fick jag sätta mig i trappan. Helt slut. Jag var inte hemma förrän halv sju så det vara bara för mig att göra det mest nödvändiga och sen gå och lägga mig medan Daniel var nere i köket och fogade.

Och den här kökskranen sen då. Jag var nog lite trött redan då, för mitt humör alltså.. Jag frågade mannen i affären om han var ledig eftersom jag ville ha hjälp. Då svarade han mig att "nej tyvärr, jag är gift". I normala fall så hade jag tyckt att det var roligt. Men inte igår. Jag blev irriterad och förbannad, så jag svarade "Jaha, det var ju synd eftersom jag letar efter en far till mitt barn". Då blev han helt ställd och sen blev resten av besöket konstigt. Det slutade med att jag beställde en kran på internet när jag kom hem. Ha!

Efter jobbet idag åkte jag till gymmet och körde det tredje och sista passet för veckan. Sen mötte jag upp mamma och vi gick ett ärende på stan innan vi åkte hem. Här hemma var Danne i full gång med målande. Jag la in en tvätt och sedan hoppade jag i min målarklänning och gjorde honom sällskap.

Nu har vi ätit tacos och jag har äntligen sjunkit djupt ner i soffan framför Let's Dance. Jag och min chokladglass.

Och just det! Tre veckor kvar till påsklov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar