torsdag 18 oktober 2012

Senaste nytt

Det är helt obeskrivligt vad dagarna går fort. Nu har jag gjort ännu en arbetsvecka, och det känns som det var igår jag satt här med söndagsångest. Men nu är det helg! Jag har mycket så roligt inplanerat att det pirrar i magen när jag tänker på det:
Imorgon ska jag på after work i Lidköping. 
På lördag ska jag på tjejmiddag hos Lena med mina tjejor. 
På söndag ska jag och Danne på kalas hos hans mormor.

Den här veckan har varit en sådan vecka att jag och Danne knappt setts något. (Är det typ den femte sådan vecka i rad?) I måndags var jag hemma från gymmet närmare halv nio. I tisdags jobbade han och sov borta. Igår var jag på onsdagsmys hos och med Lena. Idag var min plan att jag skulle träna och då vara hemma efter klockan 20. Men med tanke på att jag ska vara borta både imorgon- och lördagkväll tänkte jag om och har nu bokat in en myskväll med sötröven. Regnet toksmattrar mot rutan, jag är nyduschad och har nu iklätt mig myskläder - strumpbyxor, klänning, luvtröja och min nya fina mössa.

Danne har för avsikt att äntra duschen, så jag ska nu dra mig mot köket och fixa mat. Sen blir det att burra ner sig i soffan och titta på Ensam mamma. Ah, är inte detta en bra start på helgen så säg. 

Mjo.. det hade varit rätt gött att träna när jag tänker efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar