söndag 7 oktober 2012

Helgens

Igår var det öppet hus på Sötåsen. Jag är ju inte den som är intresserad av djur och sånt där, så det var inte av den anledningen jag drog med mig Lena och Jonna dit. Nej, jag var där för att spana på före detta elever. Och det fick jag göra. Vi hade med oss Alicia som ett förkläde men hon sov sig igenom hela besöket. Det gjorde inget. Vi låtsades som att hon var anledningen till att vi var där, som att hon skulle få se alla djuren. Men ack, så sov hon sig igenom hela grejen.

När vi kände oss klara köpte vi med oss fika och åkte hem till Jonna. Det var jättemysigt och det bjöds på många skratt under de timmar vi umgicks.

På kvällen bar det av till Töreboda igen, men den gången för att kalasa hos Karin och Matthias. Mormor och Matthias hade ett gemensamt födelsedagskalas. Det var som alltid roligt att träffa familjen och släkten. Gårdagen var en riktig social dag som laddade mina batterier.

Därför var det konstigt att det var så segt att gå upp idag. Men vid närmare eftertanke så var det kanske inte så konstigt. Jag hade inte alls någon lust att sätta mig och jobba. Jag visste redan när jag slog upp ögonen att jag skulle få sitta hela dagen. Min att-göra-lista var sjuuukt lång. 

Jag började dagen med en lång dusch och skrubbade, peelade, filade, hårinpackade och sen smörjde sedan nogsamt in hela kroppen med en fet hudkräm. Sen kokade jag en stor kanna kaffe och satte mig för att beta av lite jobb.

Jaa.. jag satt här inne hela dagen och såg solen skina utanför fönstret. Så jävla bitter vart jag tillslut. Men jag kan inte komma till jobbet imorgon utan att vara förberedd. Och jag fick ju faktiskt vara utomhus igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar