onsdag 31 oktober 2012

Höstledighet

I flera veckor har jag och Lena planerat hur vi ska fira in min höstledighet. Jag har, sedan Danne och jag var i Mora, känt ett sug efter att bubbelbada. Efter ett tips fick jag veta att Skaras badhus har gott om bubbelpooler, så igår kom Lena och hämtade mig på jobbet och vi styrde kosan mot Skara.

Vi började vårt infirande med att dela en pizza och prata av oss. Vi pratade och pratade och pratade och helt plötsligt hade det gått en hel timme. Då drog vi till badhuset. Det var första gången för oss båda så vi kände oss lite vilsna och vi måste sett något efterblivna ut där vi trevade oss fram. Vi började till exempel med att sätta oss i en bubbelpool som, visade det sig något senare, man inte fick bada i då det lyste rött. Då vi inte fick igång bubblorna, på grund av att det lyste rött, bytte vi pool. Och när vi satt där och bubblade kom Bert Karlsson och myste ner sig. Lena är ju så diskret att hon utbrister "Men det är ju Bert Karlsson!" Jag hade nog kunnat hålla mig från skratt om det inte varit för Lenas utrop, men det utlöste ju ett hysteriskt fnissanfall som var svårt att avsluta.

Vi hade en riktig toppenkväll. Höjdpunkten var att sitta i poolen som fanns utomhus. Det var så sjukt mysigt. Vi satt där under den kalla klara stjärnhimlen i det ångande vattnet och bubblade. 

Vi bastade också och åkte rutschkanan två gånger. För kärring som jag är så satt jag stel och lite rädd i första åket, så jag var tvungen att åka en gång till - liggandes i racerfart.

Ja, en riktig toppenkväll! Mycket mys och många skratt. Och så var det otroligt skönt och avkopplande. En jättebra start på min höstledighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar