fredag 19 oktober 2012

Jag och mina skrattanfall

Två kvällar i rad har jag lagt mig och varit ganska sömnig, men sedan fått hysteriskt skrattanfall så jag blivit klarvaken. Det är så himla härligt att få sådana där riktiga skrattanfall. 
Igår skrattade jag så jag kiknade. Tårarna rann, jag fick ingen luft, blev svettig och rullade fram och tillbaka i sängen och bara asgarvade. Daniel var så sjukt trött så jag tror inte ens att han drog på munnen, men han lät mig hållas. När jag fick luft ropade jag på hjälp, innan jag skrattade hysteriskt igen.

Vi var på bradutbildning med jobbet igår. Det var det som förorsakade mitt skrattanfall igår kväll. Ja, tänk att en brandutbildning kan vara så rolig. Det blir såklart inte lika roligt att återberätta. Men vi skulle testa släcka med olika slags brandsläckare och brandmannen satt där på knä i gräset och utbildade oss. 
Helt plötsligt råkade han trycka av skumsläckaren. Rakt på Boel! Det blev helt tyst. Alla undrade vad fan som hände. Alla tittade på Boel som såg chockad ut. Sen tittade alla på brandmannen. Även han i chock. Sen tittade alla på varandra. Sen brast vi ut i asgarv allihop. Allas miner! Boels, brandmannens, våra. Så obeskrivligt roligt. Och vi ba: Tycker du Boel är så het att du måste skumma henne? Hö hö hö!
Och stackars Boel. Stod där som en snögubbe. Hahaha, jag skrattar ihjäl mig nu när jag skriver det här! Åh, herregud vad roligt det var.

Jaha.. Idag gick jag upp i ottan och begav mig till gymmet. När jag kom hem duschade jag, var nere med tvätt till tvättstugan, åt frulle och satte mig sedan för att jobba. Det kan inte vara nyttigt med alla dessa mail alltså. Jag har suttit i två timmar och bara svarat och skrivit mail. Hua!

Nu ska jag ta tag i mitt pluggande. Jag har ju tenta på torsdag! Hua igen.

Och just det. Jag har sovit sju nätter utan nässprej. Whoop whoop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar