fredag 5 oktober 2012

Bra fredag

Det var inte bara veckohandlingen som fick stryka på foten förra veckan, utan även veckostädningen. Jag då, som är pedantisk och noga av mig, har trippat på tå de sista dagarna för att inte få damm och hår under fötterna.

Och man kan ju inte läsa oavbrutet, så när jag kände att jag tappade koncentrationen tog jag fram dammsugaren och städade tills svetten pärlade under luggen. Jag bäddade rent i sängen, skurade golven och påbörjade tvättningen. Sen fick jag ro i själen.

När Daniel kom hem gick vi ner en sväng på stan. Jag hade lite ärenden att uträtta, och hade ingen lust att göra dem ensam. Dessutom har jag och Daniel en sådan där vecka då vi inte träffas många timmar. Så min mun har gått i ett när jag inte suttit med näsan i boken.

Vi har ätit tacos ikväll och nu har Daniel åkt för att jobba. Tredje kvällen den här veckan jag går och lägger mig själv (två nätter har jag sovit ensam). Kan låta trist, men jag tycker att det är lite skönt. Jag sover bättre själv, eftersom jag är så lättväckt. Och när Daniel började vissla i sömnen i onsdags höll jag på att smälla av. Jag är ganska van vid att han pratar stup i kvarten. Men.. vissla. Vem gör sånt?

Sist men inte minst - GRATTIS GRATTIS till mormor som fyller 86 år idag!
Imorgon ska det firas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar