lördag 20 oktober 2012

After Work i Lich

Igår eftermiddag tog jag tåget till Lidköping där min snälla kollega Maria kom och hämtade upp mig på stationen. Egentligen så hade jag ju kunnat gå den korta biten till Bakgården, men jag ville inte riskera att vara där först och till på köpet ensam.Vi kom dit som nummer två och tre. Så redigt i tid.


Allteftersom droppade alla 27 personer in och en timme senare kunde vi börja äta. Vi hade förbeställt tapas. Jättegott och väldigt mycket mat. Passade mig perfekt med andra ord. Dit får jag åka igen. Fast det slog givetvis inte tapasen vi åt på Gran Canaria förra året.

Det var en härlig stämning. Det var varmt och vårt sällskap höll lådan vill jag lova. Vi pratade högt för att överrösta varandra och vi skrattade mest hela tiden. Jag tyckte synd om de andra gästerna. Om de hade tänkt att få en mysig liten date hade de nog svårt att höra varandra.


När alla ätit och druckit klart drog vi vidare till The View. Där drack jag en drink innan Daniel kom och hämtade mig och Veronica. 

Jag var duschade i säng runt halv 12 och kunde således gå upp och träna imorse utan problem. När jag kom hem åt vi frulle och sen bokade vi hotell i Göteborg inför vår årliga Jul-på-Lisebergsresa. Härligt att ha något att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar