tisdag 28 februari 2012

Bra - dålig - bra

Jag hade en jättebra dag, fast jag och en okänd vikarie tillsammans täckte upp för tre lärare som var borta. Vi hade läget under kontroll och allt gick som smort. Och givetvis i ett. Jag hade dubbla grupper i olika klassrum och sprang som en tätting fram och tillbaka.

Mattan, som skulle levererat ett barn till världen igår, kom och hälsade på. Jag blev så glad. Jag saknar henne. När jag såg henne gjorde jag indianhopp hela vägen genom korridoren innan jag omfamnade henne med all min kärlek.

Allt var toppen - till den sista lektionen. Då blev jag så brinnjävligt arg. Så synd att avsluta dagen så. För det satt i länge. Satans, vilket dåligt humör jag var på.

Jag satte mig och jobbade när jag kom hem. Som ett åskmoln satt jag och knappade frenetiskt på datorn när Daniel kom hem. Vi pratade igår om att ge oss ut på en löprtur så som idag, och det var precis vad jag behövde i detta underbara väder.

Som alltid känns livet så mycket bättre efter träning. Och som om det inte var nog. När jag kom hem hade jag ett mms väntandes i mobilen. Från självaste Alicia som tackade för kläderna hon fick av oss förra veckan.

Så bedårande söt att jag blev gråtig. Titta på min lilla täva iklädd Barbapappa. Jag tror jag dör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar