måndag 13 februari 2012

Dag 1

Jag var lite spänd på vädret när jag vaknade imorse. Men när jag drog undan gardinen möttes jag av denna fantastiska syn. Vi har havsutsikt från vår balkong, och vrider man huvudet lite åt vänster ser man det stora poolområdet.

Strålande solsken och inte ett moln på himlen.

Jag skuttade in i duschen och gjorde en grundlig rengöring med peeling och hela köret. Bort med vit död tråkig vinterhud. Hej bränna!

Vi gick och frukosterade från frukostbuffén och åt frulle ute i solen på terrassen. Sen har vi tillbringat resten av dagen vid poolen. Jag har solat, badat och läst bok. Mamma har gjort detsamma minus badningen. Vi utnyttjar också det faktum att vi bor och har betalat för all-inclusive. Därför har vi dessutom varit och kollat in hotellets gym. Bufféerna här går inte av för hackor.

Och just det! Satan i gatan vad nära jag var att halka omkull förut. Och vilken svordomsharrang jag hann dra innan jag insåg att jag skulle förbi stående på fötterna. Och så ett asgrav på det.

Nu har jag inspekterat min kropp efter dagens solande och kan sammanfatta det hela med att det syns vart jag varit slarvig med att smörja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar