lördag 11 februari 2012

Ledighet

Jag ställde klockan på tidigare för att hinna studa lite innan tentan. Så jag åt frulle, drack kaffe och knödde in det sista av svensk grammatik innan jag kastade mig iväg och skrev min tenta. Vi hade från 9.15 till 13.15 på oss, men jag var klar redan 10.30. Därmed hann jag gå och träna när jag kom hem.

Sen packade jag klart, lagade mat, pussades med Daniel. Därpå åkte jag ut och hämtade mamma. Vi påbörjade vår resa mot Egypten där och då. Vi gör ett litet stop i Partille där vi ska sova inatt, eftersom flyget går tidigt tidigt imorgon.

Här hos Bengt A bjöds vi på en god fördrink och tilltugg innan vi serverades en fantastisk god fisk-curry-vitlöksgryta med räkor och vin.

Först nu kan jag känna att det vankas ledighet. Guuud, så skönt det ska bli. Nu tittar jag på Mellon, dricker drink och äter choklad. Jag blir så bortskämd. Och detta är bara början.

Hotellfrukost och all-inclusive väntar mig en hel vecka framöver. Vädret i Egypten ser ut att vara sådär. Mulet och halvvarmt. Men vad gör väl det? Det är bättre än här. Och framför allt - jag har bara en jobbgrej nedpackad och miljöombyte är nog precis vad jag behöver. Näsblod var och varannan dag den här veckan och allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar