torsdag 15 september 2011

Gladers tös idag

Jag har i flera veckor gått och längtat efter att känna mig själaglad. Visst, jag har varit glad från och till, men inte sådär lycklig så det bubblar i hela kroppen. Men idag har jag känt så. Äntligen! När det känns så spelar det ingen roll vad folk säger eller gör. Inget eller ingen kan få mig sur.

När jag blev trött på en klass idag, packade jag ihop och sa "Ni är så fantastiskt jobbiga att jag orkar inte med er. Ni får skylla er själva om ni inte vill veta vad ni ska läsa på till provet nästa vecka." och så gick mot dörren där de hindrade mig och bad om ursäkt.

Jag har haft en väldigt bra dag. Allt har flutit på och jag har fått mycket gjort. Så pass mycket att jag kände att jag kunde ta en snabb fika med Jonna och Lena när jag kom hem från jobbet. Jag skulle ändå äta och dricka kaffe, så jag kunde lika gärna göra det på Ströget, tänkte jag. Sagt och gjort.

Nu ska jag dock sätta mig och läsa och jobba lite innan jag drar till gymmet. Känner mig lite bättre idag. Kanske kan jag slippa undan förkylningen. Peppar peppar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar