tisdag 26 juli 2011

Tisdagsbestyr

Jaha. Anna Lundell vaknar 06.08 och kan inte somna om. Attans skit. Det gjorde i och för sig att jag var på gymmet strax efter klockan 7, efter att ha lagt in två maskiner med tvätt. Gårdagens brist på nytta kanske kan kompenseras upp något idag. Så långt så bra.

Dagens första motgång var att jag välte ut ett glas juice över mig själv. Det i sig gjorde inget eftersom jag var naken. Tur i oturen så att säga. Däremot var det den sista juicen. Och sen hade jag ett jäkla sjå att torka upp allt som trängt sig in i lådor och köksskåp. Men å andra sidan fick jag helt plötsligt anledning till att städa där. Inget ont som inte har något gott med sig.

Dagens andra motgång var när mjölken skar sig i mitt kaffe. Usch och fy. Men vem behöver mjölk när man kan dricka svart? Sagt och gjort.

Där och då tänkte jag att den här dagen verkar bli en skitdag. Men den började ju bra och efter dessa två incidenter har allt flutit på. Jag har varit och gjort mina naglar och tvätten är tvättad, torkad, vikt och inplockad i lådor och garderober. Nu väntar jag på att Elin ska ringa och säga att hon är nere på stan. Vi ska nämligen luncha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar