onsdag 5 november 2014

Onsdagens

Fråga mig om jag har städat idag. Svar: nej. Istället åkte Sixten och jag lite spontant till Mathilda, som är föräldraledig på onsdagar, och fikade. Jag tänkte att från och med nästa onsdag ska Daniel vara föräldraledig på onsdagar och då ska han också få ha ett barn hemma och vara föräldraledig för. Därav detta spontana fikabesök idag. 

Min plan för onsdagarna framöver är att gå på ett power-pass mitt på dagen. Jag har redan anmält mig till nästa vecka. Skönare att träna på dagen än på (torsdags)kvällen. Jag är ju ingen kvällsmänniska.

När jag var hos Mathilda ringde min rektor och undrade om jag kunde komma in nästa vecka. På onsdag. Javisst, sa jag. Så Daniel och Sixten får en riktig heldag tillsammans. Det kan de behöva.

Eftersom jag ändå var så nära Skövde åkte Sixten och jag den vägen hem. Och man kan säga att vi blev där ett tag. Jag hade egentligen tänkt städa under eftermiddagen idag, men det blev inget med det. Istället strosade vi runt i affärer och jag fick den geniala idén att veckohandla på ICA Maxi. Jag såg ju att de hade så bra erbjudanden i reklambladet som kom. Men hur tänkte jag egentligen? Jag kan lova att jag varit hemma snabbare om jag åkt från Skövde till stan och handlat på Oxen. Jag visste ju inte var någonting fanns. Vi irrade runt med notan i högsta hugg i, vad som kändes som, en evighet eftersom Sixten var sååå trött.

När vi kom hem hade det redan börjat mörkna och jag var helt slut. Men imorgon. Då är det en hemma-dag för Team Lundell. Då ska alla löv och hårstrån bort! Vi ska bara åka och visa bergvärmeborrarna var de ska borra. Ha! Jag ska bara, jag ska bara.

Vi är ensamma hemma ikväll, eftersom vädret visar snö och Daniel har jour. Jag ska passa på att vika tvätten medan Sixten sover och innan Bonde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar