tisdag 25 november 2014

Krasslig

Jag känner mig krasslig. Vaknade med lite ont i halsen i söndags och idag har jag snuva och ont i huvudet. Men det hindrade inte mig från att gå ut och gå imorse. Frisk luft kan vara bra, tänker jag. Och man behöver ju inte hets-gå varje gång. Nej, vi tog det lite lugnt och ärligt talat så kunde jag inte gjort något annat. Det var svinhalt! Jag höll på att dra omkull flera gånger. Tur att jag hade barnvagnen som jag höll krampaktigt i. Bra träning för armarna.

Imorse när jag drog upp rullgardinerna möttes jag av en soluppgång över en spegelblank sjö. What? Inget grått väder? Jag fick nästan en chock.


Men så härligt det var att gå i solen och den kyliga luften.

När jag kom hem tog jag en varm dusch och sen åt Sixten och jag frukost. Sedan dess har vi cirkulerat mellan de olika sysselsättningsstationerna här hemma. Jag varken orkade eller ville åka till Öppna förskolan idag. Eller ja, ville ville jag ju för Sixtens skull. Men jag vill inte vara den som smittar små barn. Så vi blev hemma.

När Sixten somnat passade jag på att surfa runt och beställa julklappar. Förra året lyckades jag köpa alla julklappar här i stan, och var mäkta stolt över att stödja vår handel som bara tynar bort. Men det kommer jag inte att lyckas i år. Inte på grund av att jag åker till en annan stad och handlar där, utan för att de saker jag ska ha inte finns att få tag på här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar