tisdag 18 november 2014

Lill-fredag

Eftersom det var fritt bad igår så kunde vi bada tillsammans; jag, Sixten, Elin och Stella. Det vara fasa roligt måste jag säga. Sixten doppade huvudet tre gånger och det gick hur bra som helst. Däremot gick det sämre för honom när han drack bassängvatten direkt ur en vattenkanna. Den kallsupen var inte att leka med. Men det gick bra tillslut.

När vi kommit hem åt Sixten mat och ett bad i sin balja. Sen kom Daniel hem och de båda somnade så gott i sked på soffan. Jag drog på mig löparkläderna och gav mig ut på en svinkall springtur. Jag hade ju inte fattat att det bara var fyra grader och att det regnade. Men det var ju på sitt sätt bra eftersom jag fick springa som en tok för att inte frysa ihjäl.

Springa med ont i ryggen, tänker du. Men igår morse när jag vaknade hade jag bara lite ont och när kroppen kommit igång kände jag inget. Och jag tänkte att det kanske är som med nackspärren jag hade förra året, att man skulle motionera för att öka blodcirkulationen. Det hjälpte ju då och jag tror att det hjälpte även mot ryggspärren. För imorse när jag vaknade kände jag bara pyttepyttepytte.

Idag tog Sixten inte sovmorgon så vi hann gå ut och gå innan vi åkte till Öppna förskolan. När vi varit där passade vi på att uträtta lite ärenden. Sixten somnade i första affären och sov sedan ända till vi kom hem. Skönt för honom, tråkigt för mig.

Vad mer.. Jo! När jag vägde mig imorse såg jag att jag bara har 2 hg kvar till mitt mål. När jag glad i hågen berättade det för Daniel sa han: "Gå och bajsa så är du där". Jag ba: "Mäh!"

Jag försökte få Daniel att vi skulle pricka av någon liten punkt på vår lista när han kom hem från jobbet, men det gick inte. Han tycker att det är lill-fredag, vilket det ju i och för sig är eftersom han är ledig imorgon, och inte grejar man på en lill-fredag. Hepp.

Nej, nu ska Sixten få sin kvällsmat och sen blir det dums-pannkaka i säng för Team Lundell. Jag är så trött så ögonen svider när jag blinkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar