fredag 30 december 2011

Ledig fredag (så när på..)

Idag skulle det vara en ledig dag, planerade jag när jag så gott som blev klar med hemtentan igår samt planerat två arbetsområden för vårterminen. Så jag skuttade upp och gick till gymmet, duschade och åt frukost med Daniel som också är ledig idag.

Men sen kunde ändå inte hålla mig helt borta från planerandet, så jag satt någon timme och gjorde bedömningsmatriser och sammanställde material. Jag tycker det är en av de roligaste delarna i mitt yrke.

Runt lunch beslöt vi oss så för att ta bilen och åka någonstans och göra något roligt. Jag röstade så klart för att åka till Kinnekulle. Mitt favoritställe. Men Daniel röstade på Läckö, och så fick det bli.

Vi gjorde även ett besök i Lidköping. Jag lurade med Daniel in på Rörstrand. Och för första gången i Annahistorien kom jag ut utan att ha köpt en enda ljuslykta eller något Mon Amie-aktigt eller något annat heller för den delen. Bra Anna! Eftersom jag varit så duktig bjöd Daniel mig på ett mysigt fik.

Men så kunde jag inte låta bli att gå in i några affärer och råkade köpa krokar och en postlåda. Ah, en postlåda. Herregud, vad sjukt. Jag fnissade hela vägen till bilen. Undrade varför han inte stoppat mig.

På vägen hem hyrde vi film som vi ska titta på när vi äter tacos. Välkommen tillbaka, tacofredagskvällar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar