torsdag 26 maj 2011

Torsdag igen

Jag har väntat hela veckan på sovmorgonen jag har jag på torsdagar. Jag har varit så trött och seg, och har bara velat sova. Och så idag. Äntligen sovmorgon. Jag ställde klockan på 7.30. Och när vaknar jag? 05.48. Nollfem jävla fyrtioåtta. Inte nog med det. Jag vaknade och var pigg. Jag var pigg! Vad var det om då eller?

Jag låg och försökte somna om, men kvart i sju gav jag upp. Istället åt jag frukost i godan ro, grejade här hemma och på vägen till jobbet lämnade jag glas på återvinningen. Jag var på jobbet betydligt tidigare än när min ramtid börjar och jobbade undan en hel del. Det kändes skönt.

Och nu är det torsdag igen. Satan i gatan vad fort det går. Jag har hunnit med mycket den här veckan fast jag hade en väldigt konstig dag igår. Allt jag gjorde igår tog aaaslång tid. Det kändes som jag gjorde allt i sirap och motvind. Helt sjukt. Jag har aldrig varit med om det innan. Det var en hemsk känsla. Jag grejade och grejade men fick inget ur händerna. Stressande.

Den här veckans prestation var dock att jag lärde Anton att använda Vaselin. Han tog fint i burken utan att göra gropar och applicerade vaselinet på sina små söta läppar. Min kille det. Han gjorde det gång på gång och dubbeldoppade hej vilt. Han är den enda personen som får dubbeldoppa i min burk. När vi båda vallat läpparna pussades vi. Mmm mys pys.

Nu har jag bakat en paj eftersom det är jag som har fikat hos vaktisarna imorgon. Ombyte och gym väntar. Och sen då. Sen är det typ helg ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar