måndag 23 maj 2011

Ingen bra dag

Det blev ingen bra dag idag. När det inte blir en bra dag betyder det oftast att det är måndag. Eller torsdag. Idag är det måndag. Hör här:

Det började med att jag inte kunde somna igår. Jag var uppe i varv efter bion, och när jag lagt mig låg jag och tänkte igenom helgen som gått. Jag asgarvade högt rakt ut när jag tänkte på hur Karin skrämde skiten ur Daniel under vår promenad i lördags kväll.

Jag somnade sent om sider och vaknade klockan 5 av världens nästäppa. Jag lyckades somna om precis innan klockan ringde och där och då lades grunden för dagen.

Jag hade en dålig dag med en elev. Jag glömde Lillemors juice till a-lags fikat. Vi var fyra personer av nio på mötet. Det var mitt sista a-lag med dem.

Jag kom hem. Jag kräktes av någon outgrundlig anledning. Precis då kom grannen och berättade att jag fått en garageplats. Jag var tårögd och härjad och jag måste luktat kräk. Jag undrar vad han tänkte. Och vad han egentligen sa.

Sen drog jag på mig gympaskorna och sprang på den bästa tiden den här säsongen.

När jag duschat åkte jag till Jula för att hämta undervisningsmaterial. Jag kände för att sova där, men hade inga grejer med mig.

Så nu ligger jag i sängen i min lägenhet och undrar om jag har drömt den här dagen. För den har varit helt utvecklingsförstörd.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar