lördag 28 maj 2011

Lördag

Jag har haft en så himla skön och bra lördag. Den började med ett besök på gymmet i god lördagsrutinsanda. Lena Spena och jag. Jag började med att busa med henne och det satte ribban för dagen. Jag har skrattat och skrattat och skrattat. Jag har väldigt roliga personer runt mig som gör mig väldigt väldigt glad.

När Lena och jag kämpat och slitit så svetten sprutade gick vi på torget där Lena inhandlade blommor av mitt kusinbarn. (Mamma, Urban hälsade till dig.) Han sa att vi luktade illa. Han skojade men fick skäll av sin mamma, tillika min kusin, som också var där just då. Men jag kan tänka mig att vi faktisk luktade lite svettisch.

Lena och jag drog hem var och en till sitt. Här hemma väntade Daniel och efter en dusch intog vi frukost innan vi mötte upp Lena och Micke på stan för en fika. Vi laddade ner en fet-app på mobilen och tog fet-kort på oss. Vi skrattade så alla Mumma blev störda.

Sen gick vi ytterligare en sväng på torget, som andra pensionärer. Vi köpte jordgubbar och sen åkte Daniel och jag till Jula för att vattna blommor och hämta undervisningsmaterial. Där knackade hungern på. Vi åkte tillbaka till stan, lagade mat, tvättade, sov middag och åt jordgubbar och glass.

Helt plötsligt var det dags för Daniel att åka och jobba. Så jag tänkte att jag kunde göra detsamma. Hela kvällen har tillbringats här i soffan med datorn i knät. Jag har planerat lektioner och ätit godis. Ja, jag får äta godis idag. Det är lördag. Dessutom kan jag numera dra av mig alla (!) mina byxor, kjolar och shorts utan att knäppa upp dem. Say what what?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar