onsdag 17 september 2014

Två dagars socialiserande

Under de två senaste dagarna har Sixten och jag varit ute och socialiserat oss.

Igår var vi på Öppna förskolan. Sixten är väl lite för liten för att uppskatta det, men sångstunden var ju toppen tyckte han.

Imorse packade vi in oss i bilen och åkte till mitt jobb för att hälsa på en timme eller så. Ja, det var så jag tänkte mig det hela. Men jag kunde inte slita mig. Vi kom till jobbet typ halv 10 och åkte därifrån efter 13.

Jag saknar verkligen att jobba. Jag saknar mina elever och mina kollegor. Jag saknar att ha konversationer med härliga tonåringar och jag saknar att ha pedagogiska diskussioner med mina arbetskamrater.

Det är så dubbelt för mig det här, för jag skulle aldrig vilja vara ifrån Sixten. Om jag fick bestämma skulle jag ha en eller två lektioner om dagen typ tre dagar i veckan. Och då skulle Sixten helst vara i samma byggnad undertiden. I den perfekta världen skulle jag vilja ha det så.

Sixten tyckte det var mycket att titta på och han fick mycket uppmärksamhet under dessa timmar och sov därför i princip inte på hela tiden. Därför ligger han nu utslagen i sängen och sover igen förlorad sömn.

Jag har egentligen massor att greja med, men det är väldigt skönt här i soffan. 5 minuter till. Sen ska jag ta tag i det.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar