tisdag 23 september 2014

Nytt sedan sist

Vår dator är invaderad, och då menar jag verkligen in-va-derad, av virus. Det går liksom knappt att starta den. Därför blir jag inte direkt supersugen på att sätta mig där och blogga. Nope nope. Karl borde komma hem och fixa den åt mig. Eller egentligen borde jag väl åka dit. Till Linköping. Ja, det kanske jag skulle ta och göra! Säga att jag och Sixten vill se deras nya lägenhet. Och av en händelse ha datorn med mig.

Nytt sedan sist då:

1. I torsdags var det fyra år sedan Daniel och jag träffades. Det firade vi med att äta pizza.

2. I fredags hämtade vi husbilen. På kvällen kom Karin och mamma och vi hade taco-mys.

3. I lördags hade jag den mest ovärda dagen. Gjorde inget. När jag gick och la mig tänkte jag att jag slösat bort en dag av mitt liv och det gjorde mig så irriterad att jag nästan inte kunde somna.

4. Började söndagen med en morgonpromenad för att inte få två ovärda dagar i rad. Sen städade jag huset innan jag duschade och sen åkte till Lena och drack eftermiddagskaffe. Sixten och jag tog vägen om stan och handlade lite. Jag hade glömt att mamma har semester den här veckan, och då måste det kanske finnas mer än kvarg och ägg i kylskåpet.

5. Gårdagens stora händelse var babysimmet! Åh, vad roligt det var. Jag tror att jag kanske tyckte det var roligare än Sixten till och med. Och han verkade stortrivas i vattnet. Jag känner att jag vill bada varje dag. Så jag tänker mig ett litet poolbygge. Vi får sälja husbilsjäveln och bygga en pool istället.
Efter badet blev det dock inte så bra. Det var svårt att duscha oss båda. Sixten satt i en matstol från Ikea och hackade tänder fast jag turades om och spruta vatten på oss och skyndade allt jag kunde. Stackars stackars liten. Men han sa inte ett ljud, så så jättefarligt tyckte han nog inte att det var.
Jag tror dock att han fick en liten chock av sin första badupplevelse, för han vägrade somna under eftermiddagen och förkvällen. När jag väl fått honom att somna vaknade han så fort jag lirkat mig ur hans grepp. Han skulle absolut ha närkontakt.
Under kvällen rev Daniel ur allt som kan tvättas ur husbilen. Så tvättmaskinen går varm idag.

6. Vi körde en repris från förra veckan och åkte till Öppna förskolan idag. Det är faktiskt riktigt trevligt. Men jag ser drag hos Sixten, när vi är ute bland folk, som han har ärvt av sin far. Man kan tro att han ätit blängsylta till frukost och det är inte lätt att få kontakt med honom. Lika som bär.


Nej, nu är det dags att slänga in den sista maskinen tvätt. När den är klar är allt till husbilen tvättat.

Och på tal om tänder då (att Six hackade alltså). Han har numera två sylvassa gaddar i din bedårande lilla trut.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar