tisdag 9 september 2014

Skogsstrosande

Efter att ha sovit frukost kände jag mig lite piggare och den där sjön vi har utanför fönstret låg spegelblank och bara ropade på mig. Så efter att Six ätit sin andra frulle klädde vi på oss och gick ut.

Nog för att vagnen klarar lite offroad-körning men skogen är inte gjord för vagnen. Så Sixten placerades i bärselen, och sen gick vi till skogs. Vi strosade runt lite ute på mossen, fick frisk luft och tittade på vattnet. 





Skönt att komma ut efter en hel dag inne igår.

När vi kom in frös jag in äppelmoset och lagade mat så Daniel kan få en matlåda imorgon. Och resten av dagen har Sixten och jag pratat. Herregud, vad han har pratat idag. Och busat. Han vänder upp kinden så jag ska pussa på den. Sen tittar han på mig. Och sen vänder han upp kinden så jag ska pussa. Sen tittar han på mig. Ja, sådär håller han på. Allt under ett stort leende. Sötröven. Om han inte blir smittad av mig är det ju helt otroligt.

Jag var också så nära att beställa lampor till köksfönstren, men så såg jag att de inte var exakt så som jag ville ha dem. Men jag vet att det finns liknande i lampaffären i stan. Så jag och Six kanske åker dit imorgon och spanar in dem.

På lördag ska jag ha kräftskiva med mina tjejer här hemma, så jag har skrivit en nota på vad som ska inhandlas till den.

Nu har Sixten precis ätit en hel portion gröt. Helt fantastiskt. Han gjorde som sin kusin Lily - gick från inget till allt. Pyjamasen är på och det är soffmys framför Idol som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar