söndag 7 september 2014

Snabba dagar

Jaha ja. Den här helgen försvann i ett bett. I fredags gick vi upp tidigt, Daniel flög upp ur sängen för han var eld och lågor, och var i Kristinehamn redan vid klockan nio. Efter två timmar av klämmande, sittande, frågande, körande kunde vi titulera oss husbilsägare.

Vi var ju så nära, så vi passade på att åka till Ikea i Karlstad. Vi blev väldigt hungriga av att köpa husbil och gick därför direkt och åt lunch. Sen shoppade vi lite småsaker. Bland annat en matstol till Sixten. Nu sitter han så fint och äter sin puré.

När vi kom hem bytte vi i sängen och sen dammsög jag hela huset. Mitt håravfall är skrämmande, och fast jag alltid har håret uppsatt ligger det hår överallt i vårt hem. Jag fattar inte hur det går till.

Igår höll vi på att försova oss. Jag räknar så kallt med att Sixten vaknar vid 6 så jag ställer inte klockan. Han vaknade inte förrän 8 igår, så vi fick skynda oss en aning. Vi skulle ju åka till Liseberg!

Oturligt nog, det kröp på mig redan i fredags eftermiddag, var jag och är fortfarande lite okry. Ont i halsen och huvudet, snorig och slö. Inte roligt alls. Tur i oturen var mer eller mindre alla i Sverige på Liseberg igår. Köerna var väldigt långa, så det hade inte blivit mycket åka av även om jag varit kry. Jag åkte i alla fall Atmosfear med Daniels syster och pappa.

Daniel spelade som vanligt och kom hem med inte mindre än tre stjärnvinster. Godis, godis, godis!

Vi kom hem vid halv tolv inatt, så vi tog sovmorgon idag. Vi har haft en väldigt slö dag idag. Vi har typ inte gjort något vettigt. Sixten har badats och jag har varit ute och plockat äpplen. Om jag är lite piggare imorgon ska jag göra mer äppelmos till Sixten.

Nu inväntar jag att den lilla sovkråkan ska vakna och äta sitt sista mål mat för dagen.



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: