lördag 7 juni 2014

Trumpeter

Wiho! Sovmorgon två dagar i rad. Det är ju helt fantastiskt! Gudars, vad skönt det ska bli när Daniel går på semester. Bara typ två veckor kvar.

Idag har jag hunnit med sådär mycket igen. Daniel åkte och jobbade, så det beror inte på att han varit hemma, vilket han ju alltså inte varit. Nej, Sixten häll låda från klockan 6 till 12 så det är efter det jag hunnit med att bädda rent i vår och hans säng, dammsuga hela huset, tvätta och hänga en tvätt samt lagat mat.

Medan jag lagade mat passade jag på att poppa musik, eftersom Six stod ute och sov (frisk luft varje dag). Jag har inte lyssnat på min spellista på Spotify sedan han kom ut, och shit vad mycket minnen som bubblade upp. 

Som när den här låten kom:



Jag minns hur jag gick omkring här med min stora mage och lyssnade på den här. Och att jag vid ett tillfälle frågade Daniel om han hör en symfonier i sitt huvud när han ser mig. Han ba: "jag är väl inte sjuk i huvudet heller." Och jag ba: "Mäh!" Då ändrade han sig såklart. Ha!

Nej, nu ska jag titta på det sista avsnittet av Hart of Dixie. Den lille mannen som ligger bredvid mig i soffan är på gång att vakna. Han sover med ena ögat öppet så att säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar